Hip Hop Jawa - Sayang (NDX AKA)

StafaBand MP3 20 May 2016
screenshoots.png

Durasi : 05:03

Deskripsi :


sayang... opo koe krungu jerite atiku, mengharap engkau kembali sayang..nganti memutih rambutku ra bakal luntur tresnaku wes tak coba nglalake jenengmu soko atiku sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu do bebuja neng ati nanging koe ora reti koe sik tak wanti wanti malah jengbul saiki, koe mblenjani janji jare sehidup semati nanging opo bukti koe medot tresnoku demi lanangan lio yo wis ora popo insyaallah aku iso lilo.. meh sambat kalih sinten... yen sampun mekaten, merana uripku... aku melasno nyimas, aku mesakno aku... aku nangis, nganti metu eluh getih putih sayaang... opo koe krungu, jerite atiku mengharap engkau kembali sayang... nganti memutih rambutku ra bakal, luntur tresnoku hari demi hari, uwis tak lewati yen pancen dalane, kudu kuwat ati ibaratke sego, uwis dadi bubur nanging tresno iki, ora bakal luntur sak tenane aku iki pancen tresno awakmu ora ono liane, sik iso dadi penggantimu wis tanggung awakmu, sik cocok neng atiku nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten, merana uripku... aku melasno nyimas, aku mesakno aku... aku nangis, nganti metu eluh getih putih sayaang... opo koe krungu, jerite atiku mengharap engkau kembali sayang..nganti memutih rambutku ra bakal, luntur tresnaku.. sayang opo krungu, tangise atiku mengharap koe bali, neng jero ati iki nganti rambutku putih , nangis eluh dadi getih mbok yo gek ndang bali, ngelakoni tresno suci aku marang sliramu.. kok ragu meng atiku, aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati mung kanggo sliramu.. cintaku tetap abadi selamanya samapi akhir hayat ini... meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten, merana uripku... aku melasno nyimas, aku mesakno aku... aku nangis, nganti metu eluh getih putih sayaang... opo koe krungu, jerite atiku mengharap engkau kembali sayang..nganti memutih rambutku ra bakal, luntur tresnoku per...coyo omong pujamu... cintaku... tetap abadi... powered by the binde chanell and ndx aka familia #hip_hop_jawa #hip_hop_dangdut #ndx_aka_familia #pendhoza #via_vallen #nella_kharisma #hip_hop_good #hip_hop_foundation #hip_hop_jogja